fbpx

50 Cent verdient miljoenen door verkopen van album voor Bitcoin

Curtis “50 Cent” Jackson heeft veel geld verdiend als early adopter van Bitcoin, schreef TMZ.com op dinsdag. 4 jaar geleden gaf hij cryptocurrency een kans, daar plukt hij nu de vruchten van met een waarde van meer dan 7 miljoen dollar op basis van de huidige waarde.

Eerste rapper die Bitcoin accepteerde

50 Cent was een van de eerste rappers die Bitcoin accepteerde als betaling voor zijn vijfde album “Animal Ambition” dat in 2014 uitkwam. Voor $5,50 per CD, dit was destijds 0,0088 BTC. Hiermee verdiende hij ongeveer 700 Bitcoin, die op dat moment meer dan $400.000 waard waren.

De rapper schijnt al zijn Bitcoin vast gehouden te hebben tot nu toe. In die tijd is de cryptocurrency sterk gegroeid, met een huidige waarde van $11.000, waardoor zijn Bitcoin nu meer dan $7.000.000 waard zijn.

50 Cent heeft het nieuws van het succesvol ‘HODLen’ van zijn Bitcoin bevestigd op Twitter:

A little bitcoin anyone? LOL. l know l make you sick but excuse me…I’m getting to the bag 💰 #denofthieves pic.twitter.com/DCJu2thDr9

— 50cent (@50cent) 23 januari 2018

50 Cent zal zich op dit moment nog wel een keer bedenken voordat hij zijn Bitcoin omzet naar dollars. Aangezien de gemiddelde crypto markt de afgelopen tijd flink is gedaald. Het is verstandiger om te wachten tot de waarde weer aantrekt, dat kan hij zich wel veroorloven.

Plaats een reactie

Share via
Copy link
Powered by Social Snap