Beginnen met crypto

Wil je beginnen met crypto zoals Bitcoin maar weet je niet hoe? Hoe werkt het? Wat kan je ermee? Hier vind je alle informatie om goed te starten.

Wat is een blockchain?

Wat is een blockchain

Blockchain, een term die je waarschijnlijk al eens hebt gehoord, vooral in de context van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Maar wat is het precies? Waarom is het zo belangrijk in de huidige digitale wereld? In dit artikel duiken we diep in de wereld van blockchain, onderzoeken we de oorsprong, werking, … Lees meer

Wat is een altcoin?

Wat is een altcoin

Altcoin, een samentrekking van ‘alternatieve munt’, is een term die wordt gebruikt om elke cryptocurrency te beschrijven die niet Bitcoin is. Deze term is ontstaan als een manier om de talloze andere cryptocurrencies te categoriseren die zijn gecreëerd na het succes van Bitcoin.

Lees meer

Hoe trade je een trend reversal?

Hoe trade je een trend reversal

Om te kunnen swing traden is het belangrijk om de verandering van de trend te kunnen herkennen, maar hoe herken je een trend reversal en hoe kun je deze traden? Je leert het in deze video!

Lees meer

Hoe werkt een stop loss?

Hoe werkt een stop loss

De belangrijkste tool om het verlies van een trade te beperken is een stop loss, maar wat is het precies en hoe werkt een stop loss? Je leert het in deze video!

Lees meer