fbpx

Binance lanceert Crypto Futures Exchange met maximale hefboom van 20

Changpeng Zhao, CEO van top crypto exchange Binance, heeft onthuld dat het bedrijf van plan is om een handelsplatform voor futures te lanceren, met in eerste instantie ondersteuning voor BTC/UTSDT-contracten met een hefboomwerking van maximaal 20x.

De CEO maakte zijn aankondiging tijdens een toespraak tijdens de Asia Blockchain Summit in Taipei eerder vandaag op 2 juli.

Zhao – beter bekend onder zijn naam in de industrie “CZ” – gaf aan dat er nog geen exacte lanceringsdatum is voor het nieuwe “Binance Futures” handelsplatform, maar dat er binnen een paar weken een simulatie testversie wordt verwacht.

CZ onthulde dat het platform zich uiteindelijk richt op het ondersteunen van lange en korte handelscontracten voor een scala aan crypto activa.

Zoals eerder gemeld, komt het nieuws van een futures lancering kort na de bevestiging van CZ dat de margehandel nu in beta test is en binnenkort door het platform zal worden ondersteund.

Het bedrijf is ook doorgegaan met het uitrollen van nieuwe handelsparen en functies voor zijn niet-custodial trading platform, Binance DEX – meest recent twee nieuwe stablecoin handelsparen.

Op 21 juni rapporteerde de BTC futures pionier Chicago Mercantile Exchange (CME) Group dat de interesse in zijn bitcoin (BTC) futures contracten een recordhoogte had bereikt, met contracten die tegen 28 juni een piek bereikten van $1,7 miljard in nominale waarde.

Plaats een reactie

Share via
Copy link
Powered by Social Snap