fbpx

Bitcoin kopen? Veilig en snel bij Bitcoin Meester

Wil je veilig en snel Bitcoin kopen of verkopen? Maak dan gebruik van Bitcoin Meester. Bitcoin Meester is een Nederlandse aanbieder van Bitcoin en andere cryptocurrencies (cryptomunten).

Waarom gebruik maken van Bitcoin Meester?

  • Snel en makkelijk.
  • Veilig betalen via iDEAL.
  • In Nederland gevestigd.
  • Geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen.
  • Gekochte Bitcoins worden direct in je wallet gestort.

Een account aanmaken op Bitcoin Meester

Bitcoin Meester aanmeldpagina

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Bitcoin Meester.

Stap 2: Klik op “Open een account”.

Stap 3: Voer jouw persoonlijke gegevens in gevolgd door “account aanmaken”. Binnen enkele seconden krijg je een activatiemail op het door jou ingevulde e-mailadres.

Het verificatieproces

Als je een account aanmaakt bij Bitcoin Meester, kun je zonder verificatie voor €100,00 per week aan cryptocurrency (cryptomunten) kopen.

Wil je dit verhogen is een ID, selfie en adres verificatie verplicht. Hierdoor krijg je een limiet van €100.000 per week.

Coins kopen en versturen naar een exchange

Stap 1: Ga naar de site van Bitcoin Meester en log in met je persoonlijke gegevens.

Bitcoin Meester Euros storten

Stap 2: Bij Bitcoin Meester is het noodzakelijk om eerst krediet op je account te zetten. Klik hiervoor op de homepagina op de button “Euro’s storten”. Voer het gewenste bedrag in, met een minimum van €10,00 en betaal met iDEAL. Binnen enkele seconden verschijnt het krediet op je account.

Bitcoin Meester betaalmethodes

Stap 3: Wanneer je tegoed op je account hebt gezet kan je via de knop “Munten kopen” de cryptocurrency (cryptomunten) kiezen die je wil kopen. Bitcoin Meester biedt een groot assortiment van verschillende cryptomunten aan. Het in één keer aanschaffen van een groot bedrag aan cryptomunten is goedkoper, dan in meerdere keren met kleinere bedragen cryptomunten te kopen. Dit in verband met de transactiekosten.

Stap 4: De cryptocurrency (cryptomunten) kun je sturen naar een wallet adres van een exchange. Kopieer het wallet adres van de betreffende munt en plak deze bij Bitcoin Meester in het invulveld waar ze om het wallet adres vragen. Je kan er ook voor kiezen om de coins op Bitcoin Meester te laten staan.

Koop hier veilig je Bitcoin

Bitcoin Meester referenties

Plaats een reactie

Investeren in Bitcoin?

Bespaar meer dan €5.000 aan leergeld met ons gratis e-book!

Investeren in Bitcoin 10 beginnersfouten die je moet vermijden wit nieuw

Dit e-book is volledig gratis en vrijblijvend.
We sturen je geen spam, daar houden we zelf ook niet van!

Share via
Copy link