Hoe kun je geld opnemen bij Bitvavo? Zo kun jij je winst laten uitbetalen

Wil je bij Bitvavo geld opnemen? Als je in crypto hebt geïnvesteerd bij Bitvavo dan is het handig dat je je winsten kan laten uitbetalen. Gelukkig gaat dit snel en eenvoudig bij Bitvavo, vaak staat het geld al binnen 48 uur op jouw rekening.

Hier lees je hoe jij jouw crypto kunt verkopen en je geld kunt laten uitbetalen naar je bankrekening.

Heb je nog niet veel ervaring met het kopen van Bitcoin en andere cryptocurrency? Klik dan hier voor een gratis Bitcoin en cryptocurrency training!

Bitvavo geld opnemen?

Je hebt geïnvesteerd in Bitcoin of een andere cryptomunt bij Bitvavo en nu wil je een deel of alles verkopen en dit uitbetalen naar je bankrekening.

Eerst moet je jouw rekening toevoegen. Dit moet je direct doen als jij je registreert bij Bitvavo. Je kunt dit zien als je inlogt op Bitvavo en op jouw naam klikt, dan klik je op ‘Verificatie’, hier zie je dat of je bankrekening gekoppeld is. Door op het kopje ‘Instellingen’ te klikken kun je controleren of de juiste bankrekening gekoppeld is.

Heb je al een account bij Bitvavo en wil je wat van je crypto verkopen, klik dan op de crypto waarin je hebt geïnvesteerd en klik daarna op het kopje ‘Verkopen’.

Tussen haakjes staat de hoeveelheid crypto die je hebt, klik op dit getal en je ziet hoeveel euro je ontvangt, als je de verkoop wilt afronden klik je op de knop ‘Verkopen’ en je ontvangt de euro’s in je account.

Bitvavo Bitcoin verkopen

Bitvavo geld uitbetalen

Je kunt het bedrag zien als je op ‘Dashboard’ klikt en bij je portfolio kijkt, je ziet dan onder het kopje tegoed een bedrag, dit bedrag kun je laten uitbetalen.

Om het tegoed te laten uitbetalen klik je op de knop ‘Tegoed opnemen’. Vul het bedrag in dat je wilt laten uitbetalen. Controleer je bankrekening en gegevens en klik op doorgaan. Binnen 48 uur staat het bedrag op je bankrekening.

Hoe kun je geld opnemen bij Bitvavo? Zo kun jij je winst laten uitbetalen 1

Je kunt ook je crypto verkopen als je verwacht dat de waarde gaat dalen en de euro’s op je balans bij Bitvavo laten staan. Je kunt de verkochte crypto dan weer voor een lagere prijs terugkopen. Dit heet handelen in crypto. Wil je hier meer over leren? Doe dan mee aan de gratis beginnerscursus!

Wil je meer weten over Bitvavo? Lees hier onze complete Bitvavo review.

Plaats een reactie