fbpx

LiteBit review en ervaringen

Litebit review en ervaringen

Wie kennis heeft van cryptovaluta en alles wat daarbij komt kijken stuitte ongetwijfeld al eens op LiteBit. Dit platform werd opgericht in 2013 en zou momenteel marktleider zijn in Nederland (het LiteBit hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam), en ambieert marktleider in heel Europa te worden. Is het platform betrouwbaar om cryptocurrency te kopen?

Lees meerLiteBit review en ervaringen

Coinbase review en ervaringen

Coinbase review en ervaringen

Coinbase is één van de grootste internationale brokers. Het bedrijf is gevestigd in Amerika en werd opgericht in 2012. Sinds de oprichting hebben de makers van het platform getracht Coinbase op te werken tot de grootste Bitcoin broker ter wereld. Wereldwijd leveren ze hun diensten aan crypto-investeerders.

Lees meerCoinbase review en ervaringen

Bitonic review en ervaringen

Bitonic review en ervaringen

Nederlandse crypto-enthousiastelingen hebben ongetwijfeld al eens gehoord van Bitonic. Het is het eerste bedrijf in de Benelux dat de optie biedt om Bitcoins via iDEAL aan te schaffen. Via het platform kun je eenvoudig Bitcoins verhandelen, wat Bitcoin toegankelijk heeft gemaakt voor quasi iedereen. Dat is dan ook de missie van Bitonic; de drempel naar het investeren in cryptovaluta verlagen. En daarmee zijn ze sinds mei 2012 erg goed op weg.

In deze review kom je alles te weten over dit platform, dat zich ogenschijnlijk onmisbaar heeft weten maken in de Benelux.

Lees meerBitonic review en ervaringen