fbpx
Algorand
ALGO

Algorand koers = 0,288353

Lees alles over de live Algorand koers.

Algorand koers op Bitvavo

Waarom daalt de Algorand koers?

Daalt de Algorand koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun Algorand te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling van Algorand:

  • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
  • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen Algorand (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen Algorand, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
  • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Algorand koers?

Stijgt de Algorand koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch Algorand te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging van Algorand:

  • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
  • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
  • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Gratis Bitcoin training volgen?

Door de gratis Bitcoin training te volgen, leer je het volgende:

  • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
  • Je leert precies hoe Bitcoin en crypto werken
  • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis Bitcoin training!

Wat is Algorand?

Bekijk live & realtime de Algorand koers. De actuele Algorand waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. Algorand is een cryptocurrency met een waarde van 0,288353 en een marketcap van 2.006.533.677. Algorand waarde is verminderd -3.95% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Algorand positie 30 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 98.198.676.


Algorand Omrekenen naar euro’s

ALGO

Historische prijsinformatie

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Algorand
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

Algorand markten

Waar wordt Algorand verhandeld?

Algorand Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Copy link
Powered by Social Snap