fbpx
Basic Attention Token
BAT

Basic Attention Token koers = 0,217949

Lees alles over de live Basic Attention Token koers.

MarketcapVolume (24u)Beschikbare voorraadTotale voorraad
319.618.651 115.030.033 1.469.050.288 BAT 1.500.000.000 BAT

Wat is de live Basic Attention Token koers? Lees hier hoe de koers van deze crypto tot stand komt.

Basic Attention Token heeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een prijs. In tegenstelling tot de traditionele aandelenbeurs, is de Basic Attention Token markt altijd open en is er geen open- of slotkoers.

De koers van een cryptovaluta komt tot stand op internationale, online exchanges (beurzen) waar kopers en verkopers bij elkaar komen om te handelen in verschillende cryptocurrencies, waaronder Basic Attention Token.

Waarom daalt de Basic Attention Token koers?

Daalt de Basic Attention Token koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun coins te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling:

 • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
 • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen de coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen de coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
 • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Basic Attention Token koers?

Stijgt de Basic Attention Token koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch coins te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging:

 • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
 • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
 • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Wat is Basic Attention Token?

De Basic Attention Token, oftewel BAT, is een token voor een op een blockchain gebaseerd advertentieplatform.

Het project heeft als doel om online reclame te verbeteren door de uitwisseling van advertenties van derden uit te schakelen, de privacy van de gebruiker te beschermen, reclamefraude te verminderen en inkomsten te delen met gebruikers om hen te belonen voor hun aandacht.

Het project combineert een nieuwe browser, Brave, en een utility token gebaseerd op het Ethereum, BAT, om een gedecentraliseerd online reclameplatform te creëren.

<

Deelnemers aan het ecosysteem handelen met de BAT-munt: aan de ene kant van de beurs betalen adverteerders met BAT, en aan de andere kant kunnen uitgevers en gebruikers met BAT verdienen.

Basic Attention Token omrekenen naar euro’s

BAT

Basic Attention Token koersgrafieken

In de onderstaande grafiek vind je het koersverloop van de coin per uur, per dag, per week, per maand, per jaar, of over de volledige levensduur. Door te kiezen voor de “candlestick” optie krijg je een beter beeld van de stijgingen en dalingen van de koers.

 • Zoom
 • Hour
 • Dag
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Historische prijsinformatie

In het onderstaande overzicht vind je historische prijsinformatie van Basic Attention Token over de afgelopen 30 dagen.

* Valuta in EUR
Historical Price for Basic Attention Token
DatumOpenSluitenHighLowVolume

Basic Attention Token markten

Op welke markten wordt Basic Attention Token verhandeld?

Basic Attention Token Markets
#SourcePairVolumePriceVeranderingUpdated
Copy link