Basic Attention
BAT

Basic Attention koers = 0,183311

Lees alles over de live Basic Attention koers.

Live Basic Attention koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de Basic Attention koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de Basic Attention koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van Basic Attention, regulering van Basic Attention, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van Basic Attention in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in Basic Attention risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in Basic Attention investeert.

Waarom daalt de Basic Attention koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Basic Attention koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van Basic Attention, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over Basic Attention of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer Basic Attention op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun Basic Attention verkopen of als nieuwe Basic Attention worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van Basic Attention. Als deze regels de vraag naar Basic Attention verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het Basic Attentionnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de Basic Attention koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Basic Attention koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van Basic Attention, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over Basic Attention of als meer bedrijven Basic Attention gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder Basic Attention op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun Basic Attention houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe Basic Attention worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van Basic Attention, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het Basic Attentionnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen Basic Attention gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je Basic Attention kopen?

Je kunt Basic Attention kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

Basic Attention Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van Basic Attention omgerekend in euro’s?

BAT

Historie van de Basic Attention koers

Wat heeft de prijs van Basic Attention in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Basic Attention
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

Basic Attention exchanges

Bij welke exchanges kun je Basic Attention kopen en verkopen?

Basic Attention Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is Basic Attention?

De Basic Attention Token, oftewel BAT, is een token voor een op een blockchain gebaseerd advertentieplatform.Het project heeft als doel om online reclame te verbeteren door de uitwisseling van advertenties van derden uit te schakelen, de privacy van de gebruiker te beschermen, reclamefraude te verminderen en inkomsten te delen met gebruikers om hen te belonen voor hun aandacht.Het project combineert een nieuwe browser, Brave, en een utility token gebaseerd op het Ethereum, BAT, om een gedecentraliseerd online reclameplatform te creëren.

<

Deelnemers aan het ecosysteem handelen met de BAT-munt: aan de ene kant van de beurs betalen adverteerders met BAT, en aan de andere kant kunnen uitgevers en gebruikers met BAT verdienen.