fbpx
Binance USD
BUSD

Binance USD koers = 0,843902

Lees alles over de live Binance USD koers.

MarketcapVolume (24u)Beschikbare voorraadTotale voorraad
307.434.889 316.766.690 363.906.280 BUSD 363.906.280 BUSD

Wat is de live Binance USD koers? Lees hier hoe de koers van deze crypto tot stand komt.

Binance USD heeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een prijs. In tegenstelling tot de traditionele aandelenbeurs, is de Binance USD markt altijd open en is er geen open- of slotkoers.

De koers van een cryptovaluta komt tot stand op internationale, online exchanges (beurzen) waar kopers en verkopers bij elkaar komen om te handelen in verschillende cryptocurrencies, waaronder Binance USD.

Waarom daalt de Binance USD koers?

Daalt de Binance USD koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun coins te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling:

 • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
 • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen de coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen de coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
 • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Binance USD koers?

Stijgt de Binance USD koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch coins te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging:

 • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
 • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
 • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Wat is Binance USD?

Bekijk live & realtime de Binance USD koers. De actuele Binance USD waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. Binance USD is een cryptocurrency met een waarde van 0,843902 en een marketcap van 307.434.889. Binance USD waarde is gedaald 0.13% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Binance USD positie 48 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 316.766.690.

Binance USD omrekenen naar euro’s

BUSD

Binance USD koersgrafieken

In de onderstaande grafiek vind je het koersverloop van de coin per uur, per dag, per week, per maand, per jaar, of over de volledige levensduur. Door te kiezen voor de “candlestick” optie krijg je een beter beeld van de stijgingen en dalingen van de koers.

 • Zoom
 • Hour
 • Dag
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Historische prijsinformatie

In het onderstaande overzicht vind je historische prijsinformatie van Binance USD over de afgelopen 30 dagen.

* Valuta in EUR
Historical Price for Binance USD
DatumOpenSluitenHighLowVolume

Binance USD markten

Op welke markten wordt Binance USD verhandeld?

Binance USD Markets
#SourcePairVolumePriceVeranderingUpdated
Copy link