fbpx
Crypto.com Coin
CRO

Crypto.com Coin koers = 0,144050

Lees alles over de live Crypto.com Coin koers.

Crypto.com Coin koers op Bitvavo

Waarom daalt de Crypto.com Coin koers?

Daalt de Crypto.com Coin koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun Crypto.com Coin te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling van Crypto.com Coin:

  • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
  • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen Crypto.com Coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen Crypto.com Coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
  • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Crypto.com Coin koers?

Stijgt de Crypto.com Coin koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch Crypto.com Coin te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging van Crypto.com Coin:

  • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
  • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
  • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Gratis Bitcoin training volgen?

Door de gratis Bitcoin training te volgen, leer je het volgende:

  • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
  • Je leert precies hoe Bitcoin en crypto werken
  • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis Bitcoin training!

Wat is Crypto.com Coin?

Bekijk live & realtime de Crypto.com Coin koers. De actuele Crypto.com Coin waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. Crypto.com Coin is een cryptocurrency met een waarde van 0,144050 en een marketcap van 3.632.445.070. Crypto.com Coin waarde is toegenomen 0.36% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Crypto.com Coin positie 41 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 60.115.209.


Crypto.com Coin Omrekenen naar euro’s

CRO

Historische prijsinformatie

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Crypto.com Coin
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

Crypto.com Coin markten

Waar wordt Crypto.com Coin verhandeld?

Crypto.com Coin Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Copy link
Powered by Social Snap