Dash
DASH

Dash koers = 28,47

Lees alles over de live Dash koers.

Live Dash koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de Dash koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de Dash koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van Dash, regulering van Dash, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van Dash in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in Dash risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in Dash investeert.

Waarom daalt de Dash koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Dash koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van Dash, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over Dash of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer Dash op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun Dash verkopen of als nieuwe Dash worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van Dash. Als deze regels de vraag naar Dash verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het Dashnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de Dash koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Dash koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van Dash, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over Dash of als meer bedrijven Dash gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder Dash op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun Dash houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe Dash worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van Dash, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het Dashnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen Dash gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je Dash kopen?

Je kunt Dash kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

Dash Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van Dash omgerekend in euro’s?

DASH

Historie van de Dash koers

Wat heeft de prijs van Dash in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Dash
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

Dash exchanges

Bij welke exchanges kun je Dash kopen en verkopen?

Dash Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is Dash?

Dash (DASH) is the coin running on Dash blockchain offering instant, secure and private transactions. Based on Bitcoin's core code, Dash enabled self-funding and self-governing models which enables the enterprises or individuals to send or receive value instantly. Dash uses Chained Hashing Algorithm for proof of work which results in instant transactions, a major problem for Bitcoin in point of sales scnarios.

Dash blockchain relies on master nodes and is an open source cryptocurrency. The nimum amount of Dash required to run a master node is 1000 Dash. Masternodes are incentivized for keeping the data and running the network by giving them 45% of mined Dash.

Dash was proposed and developed initially by Evan Duffield, later the project was led by Ryan Taylor, the present CEO of Dash. The Dash team consists of 73 members including managers, developers, operation controllers, marketers, and business development managers.