fbpx
Enjin Coin
ENJ

Enjin Coin koers = 0,128240

Lees alles over de live Enjin Coin koers.

MarketcapVolume (24u)Beschikbare voorraadTotale voorraad
118.382.087 5.830.123 923.130.411 ENJ 1.000.000.000 ENJ

Wat is de live Enjin Coin koers? Lees hier hoe de koers van deze crypto tot stand komt.

Enjin Coin heeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een prijs. In tegenstelling tot de traditionele aandelenbeurs, is de Enjin Coin markt altijd open en is er geen open- of slotkoers.

De koers van een cryptovaluta komt tot stand op internationale, online exchanges (beurzen) waar kopers en verkopers bij elkaar komen om te handelen in verschillende cryptocurrencies, waaronder Enjin Coin.

Waarom daalt de Enjin Coin koers?

Daalt de Enjin Coin koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun coins te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling:

 • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
 • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen de coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen de coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
 • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Enjin Coin koers?

Stijgt de Enjin Coin koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch coins te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging:

 • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
 • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
 • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Wat is Enjin Coin?

Bekijk live & realtime de Enjin Coin koers. De actuele Enjin Coin waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. Enjin Coin is een cryptocurrency met een waarde van 0,128240 en een marketcap van 118.382.087. Enjin Coin waarde is increased 2.27% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Enjin Coin positie 77 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 5.830.123.

Enjin Coin omrekenen naar euro’s

ENJ

Enjin Coin koersgrafieken

In de onderstaande grafiek vind je het koersverloop van de coin per uur, per dag, per week, per maand, per jaar, of over de volledige levensduur. Door te kiezen voor de “candlestick” optie krijg je een beter beeld van de stijgingen en dalingen van de koers.

 • Zoom
 • Hour
 • Dag
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Historische prijsinformatie

In het onderstaande overzicht vind je historische prijsinformatie van Enjin Coin over de afgelopen 30 dagen.

* Valuta in EUR
Historical Price for Enjin Coin
DatumOpenSluitenHighLowVolume

Enjin Coin markten

Op welke markten wordt Enjin Coin verhandeld?

Enjin Coin Markets
#SourcePairVolumePriceVeranderingUpdated

Investeren in Bitcoin of cryptocurrency?

Voorkom deze 10 veelgemaakte fouten

Investeren in Bitcoin 10 beginnersfouten die je moet vermijden wit nieuw vierkant
Copy link
Powered by Social Snap