Enjin Coin
ENJ

Enjin Coin koers = 0,278158

Lees alles over de live Enjin Coin koers.

Live Enjin Coin koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de Enjin Coin koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de Enjin Coin koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van Enjin Coin, regulering van Enjin Coin, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van Enjin Coin in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in Enjin Coin risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in Enjin Coin investeert.

Waarom daalt de Enjin Coin koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Enjin Coin koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van Enjin Coin, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over Enjin Coin of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer Enjin Coin op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun Enjin Coin verkopen of als nieuwe Enjin Coin worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van Enjin Coin. Als deze regels de vraag naar Enjin Coin verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het Enjin Coinnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de Enjin Coin koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Enjin Coin koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van Enjin Coin, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over Enjin Coin of als meer bedrijven Enjin Coin gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder Enjin Coin op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun Enjin Coin houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe Enjin Coin worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van Enjin Coin, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het Enjin Coinnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen Enjin Coin gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je Enjin Coin kopen?

Je kunt Enjin Coin kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

Enjin Coin Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van Enjin Coin omgerekend in euro’s?

ENJ

Historie van de Enjin Coin koers

Wat heeft de prijs van Enjin Coin in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Enjin Coin
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

Enjin Coin exchanges

Bij welke exchanges kun je Enjin Coin kopen en verkopen?

Enjin Coin Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is Enjin Coin?

Hoeveel is Enjin Coin waard vandaag? Bekijk live & realtime de Enjin Coin koers. De actuele Enjin Coin waarde in euro en een interactieve grafiek met de historische. Enjin Coin is een crypto met een waarde van 0,278158 en een marketcap van 277.823.811. De Enjin Coin prijs is toegenomen 0.18% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Enjin Coin positie 115 op Coinmarketcap in vergelijking met andere cryptocurrencies. Vandaag is er voor 12.267.994 aan Enjin Coin verhandeld.