fbpx
EOS
EOS

EOS koers = 0,877267

Lees alles over de live EOS koers.

EOS koers op Bitvavo

Waarom daalt de EOS koers?

Daalt de EOS koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun EOS te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling van EOS:

  • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
  • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen EOS (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen EOS, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
  • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de EOS koers?

Stijgt de EOS koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch EOS te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging van EOS:

  • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
  • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
  • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Gratis Bitcoin training volgen?

Door de gratis Bitcoin training te volgen, leer je het volgende:

  • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
  • Je leert precies hoe Bitcoin en crypto werken
  • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis Bitcoin training!

Wat is EOS?

EOS is een gedecentraliseerd operationeel systeem voor het ontwikkelen en uitvoeren van slimme contracten en gedecentraliseerde toepassingen. Deze toepassingen kunnen op de EOS-blokketen draaien zonder dat er transactiekosten in rekening worden gebracht. In plaats daarvan hoeft de ontwikkelaar slechts een evenredige hoeveelheid EOS-tokens in te zetten voor het hosten en uitvoeren van applicaties in de EOS-blokketen. Daarom is het mogelijk om zelfvoorzienend applicaties in te zetten. De hoeveelheid rekenkracht waar men recht op heeft is evenredig met het aantal EOS tokens dat men in zijn bezit heeft en het totale aantal EOS tokens in omloop.Toepassingen draaien soepeler op EOS vanwege de parallelle verwerkingscapaciteit. Het heeft een dPoS-systeem, waarin 21 gekozen nodes als blokproducenten worden gekozen. Deze nodes worden voortdurend gecontroleerd op beschikbaarheid en als ze niet in staat zijn om een blok te produceren over een periode van 24 uur, wordt hun positie herroepen.


EOS Omrekenen naar euro’s

EOS

Historische prijsinformatie

* Valuta in EUR
Historische prijs voor EOS
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

EOS markten

Waar wordt EOS verhandeld?

EOS Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt