ICON
ICX

ICON koers = 0,186470

Lees alles over de live ICON koers.

Live ICON koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de ICON koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de ICON koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van ICON, regulering van ICON, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van ICON in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in ICON risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in ICON investeert.

Waarom daalt de ICON koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de ICON koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van ICON, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over ICON of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer ICON op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun ICON verkopen of als nieuwe ICON worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van ICON. Als deze regels de vraag naar ICON verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het ICONnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de ICON koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de ICON koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van ICON, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over ICON of als meer bedrijven ICON gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder ICON op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun ICON houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe ICON worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van ICON, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het ICONnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen ICON gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je ICON kopen?

Je kunt ICON kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

ICON Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van ICON omgerekend in euro’s?

ICX

Historie van de ICON koers

Wat heeft de prijs van ICON in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor ICON
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

ICON exchanges

Bij welke exchanges kun je ICON kopen en verkopen?

ICON Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is ICON?

Hoeveel is ICON waard vandaag? Bekijk live & realtime de ICON koers. De actuele ICON waarde in euro en een interactieve grafiek met de historische. ICON is een crypto met een waarde van 0,186470 en een marketcap van 168.022.739. De ICON prijs is verminderd -2.57% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft ICON positie 183 op Coinmarketcap in vergelijking met andere cryptocurrencies. Vandaag is er voor 8.989.994 aan ICON verhandeld.