fbpx
Kyber Network
KNC

Kyber Network koers = 1,43

Lees alles over de live Kyber Network koers.

MarketcapVolume (24u)Beschikbare voorraadTotale voorraad
278.332.883 92.762.991 195.088.492 KNC 210.451.990 KNC

Wat is de live Kyber Network koers? Lees hier hoe de koers van deze crypto tot stand komt.

Kyber Network heeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een prijs. In tegenstelling tot de traditionele aandelenbeurs, is de Kyber Network markt altijd open en is er geen open- of slotkoers.

De koers van een cryptovaluta komt tot stand op internationale, online exchanges (beurzen) waar kopers en verkopers bij elkaar komen om te handelen in verschillende cryptocurrencies, waaronder Kyber Network.

Waarom daalt de Kyber Network koers?

Daalt de Kyber Network koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun coins te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling:

 • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
 • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen de coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen de coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
 • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Kyber Network koers?

Stijgt de Kyber Network koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch coins te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging:

 • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
 • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
 • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Wat is Kyber Network?

Bekijk live & realtime de Kyber Network koers. De actuele Kyber Network waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. Kyber Network is een cryptocurrency met een waarde van 1,43 en een marketcap van 278.332.883. Kyber Network waarde is increased 4.62% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Kyber Network positie 42 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 92.762.991.

Kyber Network omrekenen naar euro’s

KNC

Kyber Network koersgrafieken

In de onderstaande grafiek vind je het koersverloop van de coin per uur, per dag, per week, per maand, per jaar, of over de volledige levensduur. Door te kiezen voor de “candlestick” optie krijg je een beter beeld van de stijgingen en dalingen van de koers.

 • Zoom
 • Hour
 • Dag
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Historische prijsinformatie

In het onderstaande overzicht vind je historische prijsinformatie van Kyber Network over de afgelopen 30 dagen.

* Valuta in EUR
Historical Price for Kyber Network
DatumOpenSluitenHighLowVolume

Kyber Network markten

Op welke markten wordt Kyber Network verhandeld?

Kyber Network Markets
#SourcePairVolumePriceVeranderingUpdated
Copy link