fbpx
PancakeSwap
CAKE

PancakeSwap koers = 2,84

Lees alles over de live PancakeSwap koers.

PancakeSwap koers op Bitvavo

Waarom daalt de PancakeSwap koers?

Daalt de PancakeSwap koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun PancakeSwap te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling van PancakeSwap:

  • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
  • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen PancakeSwap (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen PancakeSwap, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
  • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de PancakeSwap koers?

Stijgt de PancakeSwap koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch PancakeSwap te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging van PancakeSwap:

  • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
  • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
  • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Gratis Bitcoin training volgen?

Door de gratis Bitcoin training te volgen, leer je het volgende:

  • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
  • Je leert precies hoe Bitcoin en crypto werken
  • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis Bitcoin training!

Wat is PancakeSwap?

Bekijk live & realtime de PancakeSwap koers. De actuele PancakeSwap waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. PancakeSwap is een cryptocurrency met een waarde van 2,84 en een marketcap van 407.731.798. PancakeSwap waarde is toegenomen 1.49% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft PancakeSwap positie 94 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 57.718.027.


PancakeSwap Omrekenen naar euro’s

CAKE

Historische prijsinformatie

* Valuta in EUR
Historische prijs voor PancakeSwap
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

PancakeSwap markten

Waar wordt PancakeSwap verhandeld?

PancakeSwap Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Copy link
Powered by Social Snap