fbpx
Reddcoin
RDD

Reddcoin koers = 0,001484

Lees alles over de live Reddcoin koers.

MarketcapVolume (24u)Beschikbare voorraadTotale voorraad
44.983.690 401.897 29.530.210.341 RDD 0 RDD

Wat is de live Reddcoin koers? Lees hier hoe de koers van deze crypto tot stand komt.

Reddcoin heeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een prijs. In tegenstelling tot de traditionele aandelenbeurs, is de Reddcoin markt altijd open en is er geen open- of slotkoers.

De koers van een cryptovaluta komt tot stand op internationale, online exchanges (beurzen) waar kopers en verkopers bij elkaar komen om te handelen in verschillende cryptocurrencies, waaronder Reddcoin.

Waarom daalt de Reddcoin koers?

Daalt de Reddcoin koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun coins te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling:

  • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
  • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen de coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen de coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
  • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Reddcoin koers?

Stijgt de Reddcoin koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch coins te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging:

  • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
  • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
  • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Wat is Reddcoin?

Reddcoin is a coin forked from Litecoin in 2014. It is an open source project maintained by 230 independent developers. Reddcoin uses Proof-of-Stake-Velocity (PoSV) consensus algorithm. It means nodes with higher ownership (stake) and activity (velocity) have better chance to find a new valid block. The main purpose of Reddcoin was to substitute “Likes” of social networks with monetary tips. For this goal Reddcoin implementation is integrated with social networks and has to be simple to e. At the moment it is integrated with Twitter, Twitch, Reddit and Justin.TV. Another feature of the Reddcoin is simplicity of usage: all the blockchain implementation is hidden from ordinary user's eyes, and the only thing needs to be done is to do “like” pictures, videos or comments with Reddcoin. Usage at the moment: you can tip other people posts or pay for in-app purchases in Freemium games.

Reddcoin omrekenen naar euro’s

RDD