Steem
STEEM

Steem koers = 0,163993

Lees alles over de live Steem koers.

Live Steem koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de Steem koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de Steem koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van Steem, regulering van Steem, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van Steem in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in Steem risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in Steem investeert.

Waarom daalt de Steem koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Steem koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van Steem, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over Steem of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer Steem op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun Steem verkopen of als nieuwe Steem worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van Steem. Als deze regels de vraag naar Steem verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het Steemnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de Steem koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de Steem koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van Steem, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over Steem of als meer bedrijven Steem gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder Steem op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun Steem houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe Steem worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van Steem, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het Steemnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen Steem gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je Steem kopen?

Je kunt Steem kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

Steem Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van Steem omgerekend in euro’s?

STEEM

Historie van de Steem koers

Wat heeft de prijs van Steem in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor Steem
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

Steem exchanges

Bij welke exchanges kun je Steem kopen en verkopen?

Steem Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is Steem?

Steemit is a new social media platform built on the Steem blockchain where the community rewards individuals for their posts, comments and votes, co-founded by Ned Scott, CEO, and Daniel Larimer, CTO of Steemit and founder of Bitshares .

Underneath the hood of Steemit.com there is the tradeable cryptocurrency token, called STEEM.

With Steemit.com, posts, comments and votes are immutable. Attribution is a given. Accreditation is not taken for granted. And community appreciation is an actual reward.