fbpx
Tokenize Xchange
TKX

Tokenize Xchange koers = 0,859090

Lees alles over de live Tokenize Xchange koers.

MarketcapVolume (24u)Beschikbare voorraadTotale voorraad
68.577.688 1.826.577 80.000.000 TKX 100.000.000 TKX

Wat is de live Tokenize Xchange koers? Lees hier hoe de koers van deze crypto tot stand komt.

Tokenize Xchange heeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een prijs. In tegenstelling tot de traditionele aandelenbeurs, is de Tokenize Xchange markt altijd open en is er geen open- of slotkoers.

De koers van een cryptovaluta komt tot stand op internationale, online exchanges (beurzen) waar kopers en verkopers bij elkaar komen om te handelen in verschillende cryptocurrencies, waaronder Tokenize Xchange.

Waarom daalt de Tokenize Xchange koers?

Daalt de Tokenize Xchange koers? Dan is er meer aanbod dan vraag. Er zijn dus meer mensen die de coin willen verkopen dan dat er kopers zijn. Daarom moeten ze hun prijs verlagen om toch hun coins te kunnen verkopen.

Redenen voor een koers daling:

  • Negatief sentiment: Als mensen negatief denken over een crypto heeft dit vaak een negatief effect op de koers.
  • Buy the rumor, sell the news: Vaak doet een coin een aankondiging als er groot nieuws aankomt. Op basis van deze aankondiging kopen mensen de coin (buy the rumor) in afwachting van het grote nieuws, hierdoor stijgt de koers. Het grote nieuws wordt bekend gemaakt, maar door de hoge verwachtingen valt het nieuws tegen. Mensen verkopen de coin, hierdoor daalt de koers. (sell the news)
  • Scams: Dit zijn oplichtingspraktijken die misbruik maken van de naam “Bitcoin” of “cryptocurrency”. Bekende scams zijn: Bitconnect en Bitcoin Revolution. Deze scams zorgen voor een slechte naam voor crypto, waardoor er veel wantrouwen ontstaat. Wees daarom altijd voorzichtig bij het kopen van crypto en doe dit alleen via betrouwbare kanalen.

Waarom stijgt de Tokenize Xchange koers?

Stijgt de Tokenize Xchange koers? Dan is er meer vraag dan aanbod. Er zijn dus meer mensen die de coin willen kopen dan dat er verkopers zijn. Daarom moeten kopers hoger bieden om toch coins te kunnen kopen.

Redenen voor een koers stijging:

  • Positief sentiment: Wanneer mensen positief denken over een crypto heeft dit vaak een positief effect op de koers.
  • Fear Of Missing Out (FOMO): De koers stijgt, menzen zien dit en willen ook profiteren en stappen in waardoor de koers nog verder stijgt. Deze stijging zorgt voor nog meer populariteit, mensen zien dit en zijn bang om deze kans te missen en stappen ook in met een nog grotere stijging tot gevolg. Dit zorgt uiteindelijk voor een sneeuwbaleffect.
  • Alternatief voor aandelen: Er zijn steeds meer investeerders die cryptovaluta zien als alternatief voor traditionele aandelen. De aandelenmarkt staat op dit moment op een hoogtepunt, dit beperkt de kansen om winst te maken. Als alternatief investeren beleggers een deel van hun geld in crypto. Dit heeft een positief effect op de koers.

Wat is Tokenize Xchange?

Bekijk live & realtime de Tokenize Xchange koers. De actuele Tokenize Xchange waarde in euro en een interactieve grafiek met historisch koersverloop. Tokenize Xchange is een cryptocurrency met een waarde van 0,859090 en een marketcap van 68.577.688. Tokenize Xchange waarde is gedaald 0.73% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft Tokenize Xchange positie 108 in vergelijking met alle cryptocurrencies met een dagelijks volume van 1.826.577.

Tokenize Xchange omrekenen naar euro’s

TKX