VeChain
VET

VeChain koers = 0,017578

Lees alles over de live VeChain koers.

Live VeChain koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de VeChain koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de VeChain koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van VeChain, regulering van VeChain, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van VeChain in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in VeChain risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in VeChain investeert.

Waarom daalt de VeChain koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de VeChain koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van VeChain, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over VeChain of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer VeChain op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun VeChain verkopen of als nieuwe VeChain worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van VeChain. Als deze regels de vraag naar VeChain verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het VeChainnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de VeChain koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de VeChain koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van VeChain, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over VeChain of als meer bedrijven VeChain gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder VeChain op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun VeChain houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe VeChain worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van VeChain, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het VeChainnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen VeChain gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je VeChain kopen?

Je kunt VeChain kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

VeChain Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van VeChain omgerekend in euro’s?

VET

Historie van de VeChain koers

Wat heeft de prijs van VeChain in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor VeChain
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

VeChain exchanges

Bij welke exchanges kun je VeChain kopen en verkopen?

VeChain Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is VeChain?

VeChain is a leading blockchain platform that aims to offer Blockchain-as-a-Service solutions to enterprises. Through the use of the blockchain's tamper-proof distributed ledger, the platform allows for a trust-free ecosystem that is efficient and transparent.

VeChain has gone beyond the proof of concept stage and is seeing adoption across multiple industries for supply chain management through asset digitization. Through advanced IoT integration, it is seeing usage in monitoring product fe cycle, real-time product location tracking, and authenticity verification. VeChain lists partners in varying industries ranging from food and pharmaceuticals, to automobile and luxury goods. VeChain continues to position itself as the leading enterprise solution with its strong economic model and governance philosophy through the VeChain Foundation and its steering committee.

VeChain Thor (VET) is currently sitting within the top 20 coins by market capitalization at the time of this writing. VeChain tokens were initially released as VEN on the Ethereum network after they completed their ICO in August 2017, but have since been swapped for VET after VeChain released its Thor Mainnet in June 2018.