XRP
XRP

XRP koers = 0,687270

Lees alles over de live XRP koers.

Live XRP koers op Bitvavo

Wat is de verwachting van de XRP koers?

Het is moeilijk om de exacte verwachting van de XRP koers te geven, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren zoals de vraag naar en het aanbod van XRP, regulering van XRP, technologische ontwikkelingen en concurrentie van andere cryptocurrencies. Sommigen verwachten dat de koers van XRP in de toekomst zal stijgen, terwijl anderen denken dat de koers zal dalen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het investeren in XRP risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je in XRP investeert.

Waarom daalt de XRP koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de XRP koers kan dalen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Vermindering van vraag: Als minder mensen interesse hebben in het kopen van XRP, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na negatief nieuws over XRP of na een periode van sterk stijgende prijzen.
 2. Toename van aanbod: Als er meer XRP op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een daling van de koers. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als mensen hun XRP verkopen of als nieuwe XRP worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben strengere regels ingevoerd voor het gebruik van XRP. Als deze regels de vraag naar XRP verminderen, kan dit leiden tot een daling van de koers.
 4. Hacks en diefstal: Als beurzen of individuele gebruikers slachtoffer worden van hacks of diefstal, kan dit leiden tot vertrouwensproblemen en een daling van de koers.
 5. Technische problemen: Als er technische problemen zijn met het XRPnetwerk, zoals vertragingen in de verwerking van transacties, kan dit leiden tot een daling van de koers.

Waarom stijgt de XRP koers?

Er zijn verschillende redenen waarom de XRP koers kan stijgen. Hieronder staan een aantal mogelijke oorzaken:

 1. Toename van vraag: Als meer mensen interesse hebben in het kopen van XRP, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na positief nieuws over XRP of als meer bedrijven XRP gaan accepteren als betaalmiddel.
 2. Vermindering van aanbod: Als er minder XRP op de markt worden aangeboden, kan dit leiden tot een stijging van de koers. Dit kan gebeuren als mensen hun XRP houden in plaats van verkopen, of als er minder nieuwe XRP worden gedolven.
 3. Regulering: Sommige regeringen hebben minder strenge regels ingevoerd voor het gebruik van XRP, wat kan leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.
 4. Verbeteringen in het XRPnetwerk: Als er verbeteringen plaatsvinden in het bitcoinnetwerk, zoals snellere verwerkingstijden of lagere transactiekosten, kan dit leiden tot een stijging van de koers.
 5. Toegenomen acceptatie: Als steeds meer bedrijven en instellingen XRP gaan accepteren als betaalmiddel, kan dit leiden tot een toename van de vraag en daarmee tot een stijging van de koers.

Waar kun je XRP kopen?

Je kunt XRP kopen bij Bitvavo:

Gratis crypto training volgen?

Door de gratis crypto training te volgen, leer je het volgende:

 • Met welke strategie je geld gaat verdienen in de wereld van crypto
 • Je leert precies hoe crypto werken
 • Je leert hoe je de beste cryptomunten vindt om in te investeren

Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan de gratis training:

Deelnemen aan de gratis crypto training!

XRP Omrekenen naar euro’s

Wat is de prijs van XRP omgerekend in euro’s?

XRP

Historie van de XRP koers

Wat heeft de prijs van XRP in de afgelopen tijd gedaan?

* Valuta in EUR
Historische prijs voor XRP
DatumOpenSluitenHoogLaagVolume

XRP exchanges

Bij welke exchanges kun je XRP kopen en verkopen?

XRP Markten
#BronPaarVolumePrijsVeranderBijgewerkt

Wat is XRP?

Hoeveel is XRP waard vandaag? Bekijk live & realtime de XRP koers. De actuele XRP waarde in euro en een interactieve grafiek met de historische. XRP is een crypto met een waarde van 0,687270 en een marketcap van 35.989.173.738. De XRP prijs is verminderd -1.36% in de afgelopen 24 uur. Op dit moment heeft XRP positie 4 op Coinmarketcap in vergelijking met andere cryptocurrencies. Vandaag is er voor 1.187.480.972 aan XRP verhandeld.