fbpx

Cryptocurrency markt daalt na recente stijging, meeste munten in het rood

Vrijwel de volledige cryptocurrency markt daalt vandaag, met slechts drie coins uit de top 20 van CoinMarketCap die in het groen staan. De volledige marktwaarde blijft rond de $692 miljard.

Grote dalingen

Ripple, heeft de afgelopen 24 uur ongeveer 10% verloren. XRP zag een grote stijging door de aankondiging van een samenwerking met Moneygram. Echter gaf Moneygram aan dat het slechts om een pilot project ging waardoor de waarde weer daalde.

IOTA heeft een vergelijkbare daling gezien begin december, nadat Microsoft duidelijk maakte dat ze niet hun officiële partner waren.

Cardano en Tron hebben allebei een daling van 13 en 17 procent gezien over de laatste 24 uur.

De grootste daling vandaag is RaiBlocks, met een daling van ongeveer 16 procent in 24 uur. De daling van RaiBlocks kan te wijden zijn aan een web wallet die gevaar loopt en daarom offline is gehaald.

De enige stijgers

De afgelopen 24 uur heeft Ethereum Classic (ETC) de meeste stijging gezien met meer dan 17%. Deze stijging is waarschijnlijk veroorzaakt door een interview van CNBC met Michael Sonneshein, directeur bij Grayscale, een investeringsfonds in BTC en ETC. Hij sprak over de toekomst op het gebied van investeringen in ETC.

NEO zag een kleine stijging met bijna 3 procent in 24 uur en Bitcoin Gold een kleine stijging met 0,37 procent.

Bitcoin staat op een daling van ongeveer 7% in 24 uur en heeft op dit moment een gemiddelde waarde van $13.474,70.

Plaats een reactie

Share via
Copy link
Powered by Social Snap