fbpx

Deze bedrijven investeren in de cryptocurrency van Facebook

De lijst met investeerders in Libra, de cryptocurrency van Facebook, is bekend geworden. The Block Crypto heeft de volledige lijst gepubliceerd van bedrijven die een node hebben gekocht in de blockchain van Facebook.

Op de lijst staan namen zoals Booking.com en Coinbase, maar ook Mastercard, Paypal en Spotify.

Booking.com en Coinbase investeren in cryptocurrency van Facebook

Facebook heeft op de achtergrond aan het blockchainproject gewerkt en nu komen er steeds meer details over naar buiten. De social media gigant komt dinsdag 18 juni officieel naar buiten met een update, maar er is al informatie gelekt naar diverse media.

The Wall Street Journal brak het nieuws met een lijst van 13 bedrijven die een plek hebben in de Libra Association, de stichting achter de Libra blockchain van Facebook.

The Block Crypto heeft een volledige lijst bekend gemaakt van de stichtende leden achter de Libra Association. Opvallende namen zijn cryptobeurs Coinbase, net als Booking Holdings, de holding achter het bedrijf Booking.com.

Officieel is dochterbedrijf Calibra opgericht als interne toezichthouder van het project.

Wat is er nu bekend over de cryptocurrency van Facebook?

Op dit moment is het volgende bekend over de eigen digitale munt van Facebook:

  • Elk lid van de stichting moet $10 miljoen inleggen om een node te krijgen op het netwerk van de Facebook blockchain: Libra.
  • Facebook wil uiteindelijk 100 leden hebben in de stichting, dit betekent een totaalbedrag van $1 miljard in de kas van de stichting. Elk lid krijgt automatisch een node in het netwerk toegewezen.
  • De stichting is in mei 2018 geregistreerd als Facebook Libra Networks LLC in Genève, Zwitserland
  • De tokensale van de cryptocurrency van Facebook staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020. Facebook is naar verluidt in gesprek met diverse crypto exchanges. Waaronder Coinbase.

Het volledige overzicht van bedrijven die geïnvesteerd hebben in de cryptocurrency van Facebook:

 

Deze bedrijven investeren in Facebook cryptocurrency

Plaats een reactie

Share via
Copy link
Powered by Social Snap