Hoe bepaal je de waarde van een altcoin?

Hoe bepaal je dat een altcoin waarde heeft in de markt, waardoor hij de potentie heeft om te stijgen? Je leert het in deze video!

1. Upgrades

Upgrades worden uitgerold om de blockchains van altcoins technische te verbeteren. Dit heeft een effect op de waardering van de coin.

2. Betrouwbaarheid

Worden deadlines gehaald, is er een wallet die goed werkt, hoe wordt er omgegaan met problemen? Dit is essentieel voor een altcoin om vertrouwen te geven aan de community.

3. Regelgeving

Het bestaansrecht van een altcoin is afhankelijk van de regelgeving. Het is belangrijk dat coins voldoen aan de regelgeving, als dit niet het geval is, is de kans groot dat ze gedelist worden op een exchange.

4. Usecase

Wat is het unique selling point van de coin? Is het uniek wat ze doen? Of doen ze hetzelfde als veel andere coins.

5. Vraag en aanbod

Hoeveel coins zijn er beschikbaar, hoeveel komen er in totaal in omloop? Is er vraag naar de coin? Is er volume? Wordt de coin gekocht en verkocht? Een coin moet aan deze punten voldoen.

6. Hype

Hype kan een coin naar extreme hoogte brengen, maar het is belangrijk om op tijd de coin te verkopen om je winst veilig te stellen. Als je geen winst neemt kun je net zo snel alles weer kwijt raken.

šŸ¤”Hoe Bepaal je de Waarde van een Altcoin? | Doopie Cash

Plaats een reactie