Hoe kies je de juiste coins om mee te daytraden?

Je wilt gaan daytraden met cryptocurrency, maar hoe weet je nou welke coin je moet kiezen? Je leert het in deze video!

šŸ¤“De juiste coins uitkiezen om mee te daytraden!!! Crypto daytrading #2

Kies een exchange

Op welke exchange ga je traden? Niet alle coins zijn op elke exchange beschikbaar, daarom is het belangrijk om de juiste exchange te kiezen.

Kies een coin pairing

Wat is je doel? Wil je meer euro’s vergaren of wil je juist meer Bitcoin vergaren? Bepaal dit vooraf zodat de juiste pairing kunt traden die past bij jouw doel!

Maak een watchlist

Ben je van plan om te gaan daytraden, zorg er dan voor dat je al een geselecteerde lijst met coins hebt waarbij je eerder hebt gezien dat ze waarschijnlijk gaan uitbreken. Zet maximaal 5 tot 10 coins op je watchlist.

Er moet volume zijn

Zonder volume kun je niet traden. Als er niet genoeg volume is bij een coin, kan het gebeuren dat je na het kopen van de coin niet meer kunt verkopen. Als je een coin niet kunt verkopen zit je vast, dit betekent dat je er geen winst op kunt maken. Zorg er dus voor dat er altijd genoeg volume is.

Het scannen van grafieken, patronen en setups bedenken

Scan de grafiek en kijk of je duidelijke niveaus, trends of patronen kunt herkennen. Is er op dit moment een setup? Is de coin op dit moment in een interessante fase?

Is er genoeg beweging in de koers?

Om een goede winstgevende trade te kunnen maken moet er genoeg beweging in de koers zitten. Zit er niet genoeg beweging in dan is het niet mogelijk om een trade te maken.

Plaats een reactie