fbpx

Nu instappen in crypto? Daling zorgt voor grote korting

De tweede dag van verliezen over de gehele cryptocurrency markt geeft handelaren de mogelijkheid om te kopen die zichzelf niet snel zal herhalen.

Bitcoin is gedaald tot onder de $10.000. Ook Ethereum (ETH) daalde onder de $900, een daling van meer dan 30% voor beide munten deze week.

De community en de markt reageren met gemengde gevoelens over de daling. Er is een herhaling te zien over de afgelopen 3 jaar, waarbij er elk jaar in januari een daling plaatsvindt.

Data laat zien dat Bitcoin tot nu toe elk jaar zijn laagste waarde van het jaar had in de tweede week van januari.

2015 – Low was Jan 15
2016 – Low was Jan 16
2017 – Low was Jan 12
2018 – Low ….

— Bails (@iancbailey) 16 januari 2018

Over vrijwel de gehele altcoin markt zijn er grote kortingen in vergelijking met een week geleden, toen er steeds hoogtepunten werden doorbroken.

De sterke daling is olie op het vuur van de media om weer duidelijk te maken dat Bitcoin een ‘bubbel’ is en deze op knappen staat.

Bitcoin is schaars. En de cryptocurrency heeft mogelijk de toepassing om op een superieure manier rijkdom te kunnen bewaren en te verhandelen.

Voor mensen die al overwogen om in cryptocurrency te stappen, zou nu een goed moment kunnen zijn om met korting in te stappen.

Ben je geïnteresseerd om te starten met crypto? Via Litebit koop je Bitcoin, Ethereum en 50 andere crypto veilig en snel met iDEAL.

ideal-veilig-bitcoin-kopen

Plaats een reactie

Share via
Copy link
Powered by Social Snap