fbpx

Officiële reactie van Cobinhood op alle scam en faillissement geruchten – Update januari 2020

Zojuist heeft Popo Chen, de oprichter van Cobinhood officieel gereageerd op alle geruchten rondom het faillissement van de Taiwanese cryptocurrency exchange.

In de officiële reactie via Medium schrijft Popo Chen het volgende:

I hereby declare: This is no exit scam. The company didn’t file bankruptcy either.

Hij schrijft dat verschillende media gewaagde uitspraken hebben gedaan, waarin werd gesproken over een exit scam en een faillissement.

De gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden zijn helaas complex en ongelukkig. Desondanks heeft het team de klok rond gewerkt om de gang van zaken op onder andere Cobinhood door te kunnen laten draaien, en de token eigenaren en andere supporters can het platform te beschermen.auto

Belangrijke punten

  1. De DEXON Foundation en COBINHOOD Exchange zijn nog steeds actief, zoals te zien.
  2. Er was geen exit scam, het bedrijf had te maken met een aantal ongelukkige gebeurtenissen. Dit zorgde voor een onderbreking van de activiteiten van Cobinhood op 20 mei 2019. Het moederbedrijf Blocktopia, Inc heeft toen een klein team opgericht om de dagelijkse activiteiten uit te voeren.
  3. Er was geen dump van DXN tokens. DEXON Foundation, de oprichters en de teamleden hebben nog steeds al hun DXN tokens.
  4. De waarde van de DXN token is sterk gedaald als gevolg van de gebeurtenissen. Dit is oneerlijk tegenover de voorwaardelijke DXN holders die hebben geïnvesteerd in het project. De aandeelhouders hebben beloofd alles in het werk te stellen om deze investeerders te helpen. Over een maand verwacht Popo hier meer informatie over te kunnen verstrekken.

Wat is er gebeurd?

Op 26 april heeft een van de institutionele investeerders Popo Checn beschuldigd van financieel wangedrag in een bestuursvergadering van Blocktopia, Inc. Omdat dit het gevolg was van valse informatie heb ik besloten om mee te werken met een juridisch onderzoek. Desondanks werd de volledige toegang voor Popo Chen tot het bedrijf direct geweigerd, e-mail, Slack, Telegram en de toegangspas tot kantoor.

Het incident werd publiek in begin mei, toen het team uit moest leggen waarom Popo niet langer actief was in het bedrijf. Later op 10 mei, had Popo een afspraak met medeoprichter Wei-Ning, ze spraken af dat hij het financiële issue over zou laten aan de rechtbank en weer aan de slag zou gaan met het team.

Desondanks, als gevolg van de weken met openbare geschillen, moest COBINHOOD Ltd. op 20 mei haar bedrijfsonderbreking aangeven bij de autoriteiten en alle medewerkers moesten officieel worden ontslagen. Het moederbedrijf Blocktopia, Inc. vormde een kleiner team op de dagelijkse gang van zaken van de DEXON Foundation en de COBINHOOD Exchange door te kunnen zetten. Tot nu toe zijn de COBINHOOD Echange en het DEXON mainnet hierdoor niet getroffen.

Het gerucht van een exit scam is waarschijnlijk ontstaan door het feit dat al deze gebeurtenissen direct na de DXN public token sale plaatsvonden. Het oorspronkelijke doel was eenvoudig, om van de verspreiding DXN token zo decentraal mogelijk te maken. Alle medewerkers zijn teleurgesteld over de moeilijkheden die zijn ondervonden.

Popo biedt zijn excuses aan, aan iedereen die heeft uitgekeken naar een officiële reactie. Het duurt even voordat alle mogelijke oplossingen voor het draaiend houden van het bedrijf zijn doorgenomen. Alle juridische problemen, meningsverschillen van investeerders en een regeling treffen met de medewerkers. Sorry dat dit niet eerder kon worden uitgelegd.

Als laatste wil Popo zijn dankbaarheid tonen en excuses aanbieden aan iedereen die COB en DXN steunt, het team was nooit zover gekomen zonder deze supporters.

Update 10-01-2020

Cobinhood heeft zijn exchange gesloten en gaat alle accounts controleren van 10 januari 2020 tot en met 9 februari 2020. De exchange wordt op 10 februari weer geopend, dan kunnen alle gebruikers weer bij hun crypto.

Belangrijk: Doe tot die tijd geen stortingen!

Bron: Cobinhood.com

Plaats een reactie

Share via
Copy link
Powered by Social Snap