Welke crypto kopen? De top 10 beste cryptomunten in 2024!

Wat zijn de beste crypto altcoins om in te investeren 2024? En welke zijn veelbelovend voor de toekomst? Bitcoin is natuurlijk erg belangrijk, maar in deze lijst kijken we vooral naar altcoins. Dit zijn de crypto waarin wij investeren in 2024!

Let op: dit is onze mening en geen financieel advies. Doe altijd goed onderzoek als je gaat investeren in crypto en investeer nooit meer dan je kan missen.

Bitcoin

Here's Why Bitcoin Is About To TAKEOFF!! 💸

Wanneer we het hebben over de top 10 cryptocurrencies om in te investeren, cryptocurrencies in het algemeen of slimme crypto-investeringen, moeten alle discussies starten met Bitcoin.

Waarom is dat?

Wel, het is omdat Bitcoin de meest gebruikte cryptocurrency is tot nu toe, vaak aangeduid als “de koning van de cryptocurrency’s”.

Het belangrijkste doel van Bitcoin is om wereldwijd, peer-to-peer, digitaal geld te worden, dat losstaat van elke vorm van regulering en dus volledig gedecentraliseerd is.

Bitcoin was ook de eerste cryptocurrency en er zijn nog steeds velen die geloven dat het uiteindelijk de laatste zal zijn.

Verder is de reden waarom je Bitcoin op jouw beleggingsradar moet houden, dat het de hoogste liquiditeit heeft in de cryptowereld, waardoor het ook de beste cryptocurrency is om te kopen als je een beginner bent.

Uiteindelijk zul je absoluut geen moeite hebben om Bitcoin te kopen of te verkopen. Mensen kopen en verkopen non-stop Bitcoin.

Er zal altijd iemand aan de andere kant klaar staan om jouw order te matchen. Niet alleen dat, maar Bitcoin staat ook bekend als een van de meest stabiele cryptomunten, ondanks de volatiliteit.

De verwachting is dat de invloed, de vraag en de massale adoptie van Bitcoin de komende jaren zal toenemen (misschien wel meer dan die van een van haar rivalen).

Naarmate de vraag toeneemt, zal de prijs van Bitcoin naar verwachting aanzienlijk stijgen, aangezien er slechts 21 miljoen munten zullen zijn.

Heb je overwogen om Bitcoin te kopen in 2024?

Bekijk Bitcoin (BTC) koers

Ethereum

This is WHY Ethereum is SUPER VALUABLE!! 💰

Met Ethereum zit je gegarandeerd goed.

Ethereum, is een van de beste cryptocurrency om te investeren en was het eerste grote project dat slimme contracten introduceerde, waardoor ontwikkelaars desktop- en mobiele gedecentraliseerde applicaties (dApps) konden lanceren aan de achterkant van de blockchain technologie, en is tot 2024 een van de top tien van cryptocurrencies gebleven en dat zal waarschijnlijk nog tientallen jaren zo blijven.

Niet alleen dat, maar Ethereum is de op één na meest gekochte en verkochte cryptocurrency, die net onder Bitcoin staat. Dit betekent dat je geen problemen zult hebben met het kopen of verkopen van Ethereum.

Net als bij Bitcoin wacht er altijd iemand aan de andere kant van jouw handel om Ethereum te kopen of te verkopen.

Nog een reden om te geloven dat Ethereum de komende jaren een sterke investering zal blijven, is het feit dat het project een loyaal team en een loyale gemeenschap heeft.

Dit geeft Ethereum een betere kans om stabiel te blijven en pas op de lange termijn, ruim na 2024, in waarde te stijgen.

Bovendien kan er veel meer Ether (Ethereum penningen) bestaan in vergelijking met Bitcoin of Litecoin, waardoor er minder snel problemen zijn met schaalvergroting en minder kans is om een ‘gesloten economie’ te worden waar slechts een paar mensen toegang hebben tot de munt.

Ether voedt het dApp-ecosysteem, wat betekent dat miljoenen ontwikkelaars en bedrijven het nodig zullen hebben om hun slimme contracten te ondersteunen en applicaties te lanceren.

En dat is nog voordat je alle andere verschillende tokens die Ethereum ondersteunt op zijn blockchain als een ERC-20 token in ogenschouw neemt!

Heb je overwogen om in 2024 in Ethereum te investeren?

Bekijk Ethereum (ETH) koers

Litecoin

Litecoin Review: Current State of LTC

Een van de belangrijkste redenen om dit jaar te overwegen om in Litecoin te investeren is de hoge liquiditeit en een grote marktkapitalisatie.

Als je risico’s wilt vermijden, blijf dan uit de buurt van munten met kleinere marktkapitalisaties en gemeenschappen en ga dan voor cryptocurrency’s zoals Litecoin.

Waarom denken we dat Litecoin dit jaar en de komende jaren zal exploderen?

Wel, er is een beperkte voorraad van 84 miljoen munten (in vergelijking met de 21 miljoen van Bitcoin) en een blokbeloning van 25 LTC, wat een zeer hoge blokbeloning is in vergelijking met andere crypto’s!

Ook is de gemiddelde tijd om een blok op de LTC-blockchain te minen ongeveer twee minuten, wat ook sneller is dan de meeste andere crypto’s vandaag de dag.

Dit, samen met het feit dat Litecoin één van de grote vier is op Coinbase, denken veel experts dat wat er ook gebeurt in de toekomst, Litecoin zeker één van de altcoins zal blijven die sterk blijft staan gedurende 2024.

In 2024 wordt Litecoin nog steeds beschouwd als een van de beste cryptomunten, ondanks de sterke concurrentie. Hoewel het technisch gezien misschien niet de beste is, biedt het toch uitstekende investeringsmogelijkheden.

Heb je overwogen om te investeren in Litecoin?

Bekijk Litecoin (LTC) koers

Chainlink

Chainlink: Why I'm BULLISH on LINK!! 💥

Chainklink is een gedecentraliseerd orakelnetwerk dat off chain data levert aan on chain middelen. Het fungeert in principe als middleware tussen twee verschillende omgevingen en slaat een brug tussen de twee.

Chainlink wil een oplossing bieden om verschillende blockchains met elkaar te verbinden. Interoperabiliteit van blockchains is een bekend probleem.

De reden voor de sterke groei van Chainlink, is hun unieke technologie die een nieuwe markt opende voor veel netwerken die tot op heden geen gebruik konden maken van smart contracts, of deze toch niet maximaal konden benutten.

Chainlink maakt dit dus wel mogelijk. Hierdoor blijven ze hun partnerships maar uitbreiden met nieuwe samenwerkingen, zoals met SWIFT, Gartner en zelfs Google.

Bekijk Chainlink (LINK) koers

Vechain

Why VeChain has INSANE Potential!! VET 💯

Vechain is een “Blockchain as a service” bedrijf dat supply chain management oplossingen heeft voor zakelijke klanten.

Het brengt de infrastructuur van het Internet of Things en de technologie van de blockchain samen om bedrijven te helpen de volledige supply chain van goederen beter te begrijpen.

Omdat Vechain de enige op de markt is die dit aanbiedt en een heleboel voordelen biedt voor zakelijke klanten zoals hun enterprise-ready platform, wil dit zeggen dat de VeChain blockchain in de toekomst erg populair zal worden.

Of je nu thuis een rig hebt staan om zelf Vechain tokens en munten te minen of gewoon wil investeren in een munt die binnenkort wel eens flink aan waarde kan winnen, kijk dan eens naar naar VeChain.

Bekijk Vechain (VET) koers

Binance Coin

Binance Coin: BNB REALLY Worth It?? 🤔

Binance Coin is een van de beste cryptocurrencies die je in 2024 kunt kopen als je jouw portefeuille wilt diversifiëren en al grote munten zoals BTC of ETH bezit.

Het bedrijf achter de munt, Binance, heeft een solide bedrijfsgeschiedenis en een ervaren team achter het hoofdconcept, dat een ‘utility token’ moet zijn.

De waarde van Binance Coin komt voort uit het nut ervan en de vraag naar het nut ervan.

Het succes van de Binance exchange is voor veel investeerders het bewijs dat ze de vaardigheden en middelen hebben om deze munt tot een succes te maken.

Binance Coin is ook een van de meest liquide cryptocurrencies op dit moment, gerangschikt binnen de top 10 op CoinMarketCap.

Het volume laat ook een consistente groei zien. Ondanks de volatiliteit is de prijs van Binance Coin in het voorgaande jaar drie keer zo hoog geworden.

De Binance Exchange is ook een van ‘s werelds snelst groeiende cryptocurrency beurzen en is immens populair.

Alle transacties op de beurs worden gedaan met behulp van Binance Coin, waardoor BNB een van de snelst groeiende cryptocurrency’s dit jaar, in termen van handelsvolume.

Heb je overwogen om te investeren in Binance Coin?

Bekijk Binance Coin (BNB) koers

Swipe

Swipe (SXP): Crypto Visa Cards Meet DEFI!! 💳

Swipe is een decentraal financieel platform dat toegang wil bieden tot een overvloed aan crypto-financieringsproducten. Zoals de zaken er nu voorstaan, zijn er een paar belangrijke onderdelen van dit groeiende ecosysteem.

 • Decentrale financiële app: met een multi-crypto portemonnee die 30 munten ondersteunt, een fiat portemonnee die USD en GBP ondersteunt en een ingebouwde beurs om crypto te kopen of te verkopen.
 • Crypto kaarten.

Is Swipe veilig? De mobiele portemonnee heeft BitGo en Coinbase Custody verzekering, die goed is voor 200 miljoen dollar.

Bovendien is de app beveiligd door het Binance Safu fonds, is het platform van Swipe PCI DSS Level 1 gecertificeerd en zijn er slimme contracten geaudit door Certik.

Swipe heeft onlangs een nieuwe whitepaper uitgebracht en er komen binnenkort een heleboel nieuwe diensten naar het ecosysteem.

 • Swipe Pay: Staat handelaren en klanten toe om te betalen of betaald te worden in crypto. 20 fiat valuta’s staan op de planning om te worden ondersteund.
 • Swipe Credit: Directe crypto leningen met onderpand.

Daarbovenop is het Swipe-netwerk. Dit is bedoeld om SXP-houders volledige controle over het platform te geven.

 • Swipe-governance-applicatie.
 • Swip Swap is een geautomatiseerd marktmakingsprotocol.
 • SwipeFi staat mensen toe om crypto te lenen. Het lijkt erg op Aave.
 • Swipe Staking is in wezen een onderpand voor het hele Swipe-netwerk.

SXP Use-Cases

 • Meebeslissen in het Swipe-ecosysteem.
 • De totale staking beloningen zijn vastgesteld op 20.000 SXP per dag.
 • Om toegang te krijgen tot Swipe’s premium crypto-kaarten.

Als het gaat om tokenomics zal er een jaarlijkse inflatie zijn van 31,6 miljoen SXP per jaar. Dat is een serieuze hoeveelheid inflatie als je bedenkt dat er vandaag de dag slechts 66 miljoen SXP in omloop zijn.

Er is echter ook een deflatiemechanisme.

80% van alle SXP-kosten worden verbrand totdat er nog 100 miljoen SXP over is.

Bekijk Swipe (SXP) koers

Basic Attention Token

Brave Browser 2020: Why BAT could BOOM 💥

Basic Attention Token is een van de heetste en beste cryptomunten geweest in 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 en het ziet ernaar uit dat die trend zich tot ver in 2024 zal voortzetten.

Basic Attention Token (BAT) is een utility token die wordt gebruikt door de Brave Browser.

De BAT-munt wordt gebruikt voor het geven van fooi aan makers van content, maar ook aan vrijwel iedereen die je op het internet nuttig vindt. Het is een niche gebied die rijp is om te plukken.

Je kunt kiezen hoe je fooi wilt geven voor alle inzichtelijke informatie of inhoud die je ontvangt. Dit heeft veel potentieel, want de webbrowserindustrie is vrij groot.

Niet alleen dat, maar gebruikers die advertenties bekijken kunnen ook beloond worden in BAT. Dit is een gebied dat nog moet worden verkend en dat potentieel kan leiden tot veel nieuwe mogelijkheden voor zowel de eindkijker als de Brave Browser.

Onderdeel van het team achter dit concept is Brendan Eich die medeoprichter is van Mozilla Firefox en heeft geholpen bij het maken van JavaScript. Met zulke referenties kun je erop wedden dat de toekomst van BAT rooskleurig is.

Met zoveel andere munten die ineenstorten, blijft BAT verrassend consistent, wat een goed teken is van een gezonde munt.

Verwacht wordt dat de vraag naar de munt zal toenemen, wat waarschijnlijk zal leiden tot een stijging van de waarde van de munt in 2024.

Uiteindelijk hangt het er echter van af hoe de gemeenschap rond de Brave browser groeit en of mensen waarde in het idee zien.

Heb je overwogen om BAT te kopen?

Bekijk Basic Attention Token (BAT) koers

Uniswap

Uniswap's UNI: Why I'm SUPER BULLISH!! 🦄

Bij de lancering van UNI werden 1 miljard tokens gemaakt. Een volledige 60% daarvan zou worden toegewezen aan de gemeenschap over een periode van 4 jaar. Wat voor velen in de Uniswap-gemeenschap als een verrassing kwam, was de aankondiging dat een volledige 25% van deze toewijzing aan de community (15% van het totaal) aan de eerste gebruikers van het protocol zou worden gestuurd.

Er zal een kans zijn om meer UNI te verdienen door stimulansen voor Liquidity Mining. Er zijn een aantal pools die deze beloningen over een periode van twee maanden zullen verdelen. Dit zijn:

 • ETH-USDT
 • ETH-USDC
 • ETH-DAI
 • en ETH-WBTC

Deze liquiditeitsstimuleringsregeling is op 18 september van start gegaan en heeft een looptijd van twee maanden. In totaal zal hierin 5 miljoen UNI worden verdeeld. Dit zal iets meer dan 83.000 UNI per dag per pool zijn.

Slechts enkele uren nadat UNI aan het publiek werd vrijgegeven werd het op Coinbase Pro en Coinbase genoteerd. Een paar uur later was UNI ook op Binance beschikbaar. Dus er is een grote mate van steun vanuit exchanges voor UNI.

Een van de belangrijkste voordelen van het UNI is dat je als bezitter kunt stemmen over belangrijke bestuursbeslissingen. Dit houdt onder meer in dat het mogelijk is om invloed te hebben hoe het geld besteed wordt om Uniswap te verbeteren.

Men zal ervan uitgaan dat degenen die stemmen over voorstellen zullen kiezen voor voorstellen die meer kans maken om het bereik van Uniswap en daarmee de waarde van het ecosysteem te vergroten. Zij zullen stemmen op basis van hun economisch belang.

Degenen die alleen maar hopen op winst voor het UNI, zullen elk jaar langzaam aan een inflatie van 2 procent worden geconfronteerd. Maar als je het UNI inzet om te stemmen of je zorgt voor liquiditeit etc., dan krijg je een deel van die protocolinflatie en groei je mee met het ecosysteem.

Bekijk Uniswap (UNI) koers

Tezos

I'm More BULLISH on Tezos Than EVER!! 🐂📈

Tezos staat momenteel in de top 20 van de grootste cryptocurrencies ter wereld – maar zijn prestaties in 2024 zouden het mogelijk hoger op de lijst kunnen zetten. Volgens TradingBeasts is het blockchain netwerk (die via een recordbrekende ICO in 2017 is geopend) ingesteld op een periode van langzame maar gestage groei.

Na een jaar lang waardeverlies in zowel 2019 als de eerste helft van 2020 is het vooruitzicht op groei (hoe klein ook) voor veel Tezos-investeerders een bemoedigend vooruitzicht. Deze groei is grotendeels te danken aan het feit dat Tezos werd geselecteerd door de financiële groep Elevated Returns (ER), die op zoek was naar een blockchainplatform waar het een tokenized aanbod ter waarde van $1,6 miljard aan vastgoedbeleggers kon aanbieden.

Dankzij de toenemende belangstelling voor de wereld van DeFi is deze investering van ER uitstekend nieuws voor de ooit slepende crypto.

Als extra voordeel kun je Tezos staken op Bitvavo.

Bekijk Tezos (XTZ) koers

Zelf leren hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency?

De mannen van AllesOverCrypto hebben een gratis Bitcoin training ontwikkeld die jou precies leert hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency. Dit ga je leren:

 • Na deze gratis training weet je precies hoe je de meest winstgevende cryptomunten vindt.
 • Je leert hoe je geld verdient door cryptocurrency’s op het juiste moment te kopen of te verkopen.
 • Je leert wat het grootste geheim is van de meest succesvolle crypto-beleggers.

Zelf waren Derek en Patrick al eerder succesvol met NEO en NANO, waarbij een investering van 100 euro je ruim 100.000 euro had kunnen opleveren.

 • NEO ging van $1 naar $200 = x 200
 • NANO ging van $0,015 naar $37 = x 2466

Wil je ook leren hoe je dit soort cryptomunten kunt herkennen?

Leer het tijdens de gratis Bitcoin training!

Plaats een reactie